ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Καλωσόρισμα απηύθυνε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, κ. Αλκιβιάδης…

«Πώς οραματιζόμαστε το μέλλον των Ελληνικών Εξαγωγών» ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Καλωσόρισμα του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΟΠΕ Α. Καλαμπόκη στο συνέδριο «Made in Greece»

Καλωσόρισμα απηύθυνε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, στο Συνέδριο Εξαγωγών για την Εξωστρέφεια των Αθηναϊκών επιχειρήσεων που διοργανώνει η εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων και ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, ηλιακα μποιλερ καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους στο Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας που πραγματοποιείται από σήμερα 29/11/2013 και διαρκεί μέχρι την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, κατασκευη ηλιακου συλλεκτη κου Γιώργου Καμίνη, καθώς και του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, μίλησε για την πρωτοποριακή και καινοτόμο πρωτοβουλία που αφορά στο πρόγραμμα δράσεων ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητας των Αθηναϊκών επιχειρήσεων, ηλιακοσ θερμοσιφωνασ τιμη καθώς και του συνόλου των εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας μας.

Ακολουθεί η ομιλία του κ. Καλαμπόκη:

«Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί και Γενικοί Γραμματείς, κ. Δήμαρχε, κ. Πρόεδροι, Αγαπητοί Εκθέτες και Επισκέπτες, Αγαπητοί Εξαγωγείς,

Έχω την τιμή να σας καλωσορίσω στο 1ο Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας με τίτλο “Made in Greece”.

Η πρωτοποριακή και καινοτόμος πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής 2007-2013 στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση της Εξωστρέφειας των Αθηναϊκών Επιχειρήσεων», εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα δράσεων ενίσχυσης τόσο της εξαγωγικής δραστηριότητας των Αθηναϊκών επιχειρήσεων, όσο και του συνόλου των εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας μας. Ειδικότερα προβλέπεται η ανάπτυξη δράσεων προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών των αθηναϊκών επιχειρήσεων σε διεθνούς εμβέλειας Εμπορικές Εκθέσεις, η παροχή ευρείας τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης για την τόνωση της εξωστρέφειάς τους, η διοργάνωση στοχευμένων επιχειρηματικών αποστολών και προσκλήσεων αγοραστών, καθώς και η ανάπτυξη λοιπών προωθητικών δράσεων σε επιλεγμένες αγορές στόχους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι περίπου τα ¾ της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας μας προέρχονται από τις περιφέρειες της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Ειδικότερα δε, οι εξαγωγές της περιφέρειας Αττικής αποτελούν το 51% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών!

Αποκωδικοποιώντας τους αριθμούς, τα μεγέθη και την αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης του μεγάλου όγκου των εξαγωγών που προέρχονται από την περιφέρεια Αττικής, στηρίζουμε τις εξαγωγικές προσπάθειες των επιχειρήσεων της πόλης μας. Η όλη μας συνδρομή είναι καίρια, επίκαιρη και ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου με τη στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ηλιακα μποιλερ υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης της εξωστρέφειας των αθηναϊκών επιχειρήσεων, το οποίο εγκαινιάζεται σήμερα με το Συνέδριο Εξαγωγών και Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Εξωστρέφειας.

Η μοναδική αυτή δράση έχει ως στόχο την παροχή έγκυρων και αναλυτικών πληροφοριών προς τους Έλληνες εξαγωγείς, τις επιχειρήσεις τη πόλης μας που διαθέτουν εξαγωγικό προσανατολισμό, αλλά και όσους επιθυμούν να προσεγγίσουν εμπορικά την παγκόσμια αγορά, συνδυάζοντας αρμονικά το συνεδριακό με το εκθεσιακό σκέλος, συντελώντας με αυτόν τον τρόπο στο ζητούμενο της εποχής μας: την διεύρυνση της εξαγωγικής βάσης. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι εξαγωγείς παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καταρρίπτουν με τις προσπάθειές τους κάθε προηγούμενο με βάση τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Αυτά τα εργαλεία, που δεν μπορούσε κάποιος να τα βρει κωδικοποιημένα και συγκεντρωμένα, αλλά και την δίψα για μάθηση που δείχνουν κυρίως οι νέοι που θέλουν να μπουν στον εξαγωγικό στίβο, καλείται να καλύψει αυτό το Συνέδριο Εξαγωγών και η Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας.

Οι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις εκπροσώπων Φορέων, Επιμελητηρίων, μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ Συνδέσμων και Επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών εξωστρέφειας, που θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε κατά την διάρκεια των εργασιών του τριημέρου Συνεδρίου Εξαγωγών θα παράσχουν όχι μόνο ουσιαστική, αλλά και λεπτομερή ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις σχετικά με τις διαδικασίες, τις μεθόδους και συνθήκες εξ αγωγής σε πλήθος αγορών-στόχων. Έτσι, θα υπάρξει μια διαδραστική επικοινωνία και το τριήμερο αυτό θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό εξαγωγικό εργαστήρι αναπαρ αγωγής ιδεών.

Παράλληλα, η Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών με πάνω από 120 εκθέτες – επιχειρήσεις και φορείς – που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την υποστήριξη των εξαγωγών, όπως εταιρείες συμβούλων επιδοτήσεων, ηλιακοι κενου εξαγωγών και ασφαλίσεων, διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες συναφών υπηρεσιών, εταιρείες πιστοποιήσεων, skroutz ηλιακοί εταιρείες τεχνολογίας, μεταφορών, εταιρείες εκτυπώσεων και συσκευασίας, θα προβάλει το σύνολο των εργαλείων που παρέχονται για επιτυχείς εξαγωγές, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν όλη την αλυσίδα της εξαγωγικής διαδικασίας.

Πώς, με ποιόν τρόπο, πού , με ποια εργαλεία και ποια είναι τα εφόδια που απαιτούν οι αγορές, ηλιακα θερμοσιφωνα τιμεσ οι αγοραστές, οι νόμοι, αλλά και τα διαφορετικά κανονιστικά περιβάλλοντα για την ολοκληρωμένη και σωστή εξαγωγική διαδικασία.

Για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα δούλεψαν εντατικά άνθρωποι, προσπαθώντας όχι μόνο για το καλύτερο, αλλά και για την ουσία αυτού του τριημέρου.

Με αυτήν την αφορμή, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δήμο Αθηναίων, τον Αξιότιμο Δήμαρχο κύριο Καμίνη, και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, για τη συνεργασία μας που έχει ως όραμα την ουσιαστική συνδρομή των Αθηναϊκών επιχειρήσεων και προϊόντων στα εξαγωγικά τους βήματα. Αντλώντας και αξιοποιώντας τους πόρους που παρέχονται μέσω της συγχρηματοδότησης Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με εφαλτήριο το Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας “Made in Greece” προσδοκούμε ότι περισσότερες επιχειρήσεις της πόλης μας θα ταξιδέψουν εκτός συνόρων, βάζοντας την δική τους σφραγίδα στις Ελληνικές εξαγωγές.

Έτσι, η μητρόπολη της Ελλάδας θα δώσει το έναυσμα και το παράδειγμα και σε άλλες πόλεις και περιφέρειες για τον κοινό μας αγώνα. Τα ελληνικά προϊόντα να ταξιδεύουν παντού και να είναι οι σημαιοφόροι των θετικών μηνυμάτων ότι η Ελλάδα παράγει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα.

Κλείνοντας και δίνοντας το λόγο στους εκλεκτούς παρευρισκομένους θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, για την άρτια διοργάνωση, τους εκθέτες, που δείχνουν ότι η παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα είναι σε υψηλό επίπεδο, πολλές από τις συμμετέχουσες εταιρείες είναι πολυβραβευμένες διεθνώς, και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις εργασίες του τριημέρου. Είμαι πεπεισμένος από τις πρώτες εικόνες αλλά και από τα χαμόγελα και την δημιουργική διάθεση των συμμετεχόντων, ότι η συγκεκριμένη δράση θα καταστεί θεσμός, ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz ενισχύοντας και αναδεικνύοντας τη μεγάλη συμβολή του εξαγωγικού κλάδου στην οικονομία της χώρας».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, με την τριήμερη παρουσία του στο Συνέδριο και την έκθεση επισφραγίζει την συμβολή του αλλά και την πεποίθησή του για την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων».

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/”>iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα– η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.

Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/”>iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/”>iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα – μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίσω πλευρά ενός πρότυπου Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραφικό αισθητήρα του νέου Apple.com/gr/iphone/”>iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι ο επεξεργαστής του νέου Apple.com/gr/iphone/”>iPhone. H ανανεωμένη

εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1

Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη

είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός

ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple

πιεζόμενη από τον ανταγωνισμό – δοκιμάζει πρωτότυπα Apple.com/gr/iphone/”>iPhones με οθόνη 6

ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η

μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε

ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογές σε λευκό και μαύρο, το Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον

αφορά δε στο φτηνότερο Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό

κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει

τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και

να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. Υπολογίζεται ότι το

«φτηνό» Apple.com/gr/iphone/”>iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,

το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της

Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο

προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και

σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες

κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/614971/pos-oramatizomaste-to-mellon-ton-ellinikon-exagogon/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *