ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Οι θεατές μοιχεια που έχουν γραφεια ντετεκτιβ απιστια ήδη γραφεια ερευνων προμηθευτεί ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ εισιτήρια μπορούν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ να προσέλθουν γραφεια ερευνων στα ταμεία του απιστια Εθνικού απιστια Θεάτρου εντός δεκαήμερου για αλλαγή ή εξαργύρωση των ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εισιτηρίων τους…”

Εθνικό Θέατρο: Ακυρώνει τις παραστάσεις λόγω της απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού θεάτρου εντός δεκαήμερου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, λόγω της προγραμματισμένης απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης κρατικής σκηνής, ακυρώνονται οι παραστάσεις: «Η γειτονιά των αγγέλων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Θέατρο Rex- Σκηνή Κοτοπούλη, «Περιποιητής φυτών» του Παύλου Μάτεσι στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» και «Ο Μόγλης και οι περιπέ ΤΕΙές του στη ζούγκλα» του Γιάννη Σκαραγκά στο Παιδικό Στέκι– Σκηνή «Κατίνα Παξινού».

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού θεάτρου εντός δεκαήμερου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν μέσω Ίντερνετ ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου για εισιτήρια (2107234567).

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Θ. Κοτσιφάκης: Μας υποκινούν τα προβλήματα διαβίωσης και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι ανόητο να υποστηρίξει κάποιος ότι υποκινεί τους εκπαιδευτικούς ένα κόμμα, όταν ξέρει ότι θα χάσουν τα χρήματά τους όταν απεργήσουν», ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ

«Αυτό που μας υποκινεί είναι τα σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, το γεγονός ότι πολλοί καθηγητές είναι σε διαθεσιμότητα, τα προβλήματα στα σχολεία με έλλειψη κονδυλίων» είπε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, απορρίπτωντας τα περί υποκίνησης της απεργίας των καθηγητών από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ανόητο να υποστηρίξει κάποιος ότι υποκινεί τους εκπαιδευτικούς ένα κόμμα, όταν ξέρει ότι θα χάσουν τα χρήματά τους όταν απεργήσουν», ανέφερε ο κ. Κοτσιφάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Απέκρουσε ακόμη την κριτική που δέχεται η ΟΛΜΕ για την επιστολή της προς τους μαθητές: «Η επιστολή μιλά για τους αγώνες των εκπαιδευτικών και το γεγονός ότι η κατάσταση που ζούμε είναι απόρροια της κυβερνητικής πολιτικής. Τι, να το κρύψουμε αυτό; Το ξέρει και ένα μικρό παιδάκι. Δεν το λέμε πρώτη φορά. Ούτε το λέμε μόνο εμείς. Στόχος όλων των συνδικάτων είναι η ανατ ροπή αυτής της πολιτικής».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/325369/ethniko-theatro-akurosi-olon-ton-parastaseon-logo-tis-apergias-gsee-adedu/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *