ιδιωτικοι ντετεκτιβ καβαλα – https://detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?Code=003530. ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η διατροφή του μωρού ήδη πριν από τη γέννησή του, αλλά και κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι εξαιρετικά σημαντική……

Πιο έξυπνα τα παιδιά που τρέφονται σωστά από νωρίς ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τι διαπιστώνει νέο ερευνητικό πρόγραμμα που διεξάγεται από την Ευρωπαϊκή Επιτ ροπή

Η διατροφή του μωρού ήδη πριν από τη γέννησή του, γραφεια ιδιωτικων ερευνων λαρισα αλλά και κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι εξαιρετικά σημαντική για την μετέπειτα υγεία του, για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και τις νοητικές του επιδόσεις.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες που συμμετέχουν στο ερευνητικό πρόγραμμα «Nutrimenthe» το οποίο διεξάγεται από την Ευρωπαϊκή Επιτ ροπή, μετά από πενταετή μελέτη, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες οικογένειες με μικρά παιδιά.

Οι ερευνητές έλεγξαν τις επιπτώσεις των βιταμινών του συμπλέγματος Β, του φυλλικού οξέως, του μητρικού γάλακτος (έναντι της φόρμουλας), του σιδήρου, του ιωδίου και των ω-3 λιπαρών οξέων ως προς τη γνωστική, συγκινησιακή και συμπεριφορική ανάπτυξη των παιδιών πριν από τη γέννησή τους μέχρι και την ηλικία των 9 ετών.

Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι το φυλλικό οξύ, το οποίο συνιστάται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης τους, μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης προβλημάτων συμπεριφοράς στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Επιπλέον, η κατανάλωση λιπαρών ψαριών είναι ωφέλιμη, όχι μόνο λόγω των ω-3 λιπαρών οξέων τα οποία βοηθούν τα εγκεφαλικά κύτταρα, αλλά και χάρη στην περιεκτικότητά τους σε ιώδιο που έχει θετική επίπτωση στην ικανότητα των παιδιών να διαβάζουν.

Η «Nutrimenthe» σχεδιάστηκε ως μια μακροχρόνια μελέτη, ακριβώς επειδή ο εγκέφαλος χρειάζεται χρόνο για να ωριμάσει και οι ελλείψεις θρεπτικών συστατικών στα πρώτα χρόνια ζωής του μωρού φαίνεται να έχουν συνέπειες στην μετέπειτα ζωή του.

Πολλοί ακόμα παράγοντες είναι πιθανό να επηρεάσουν τις νοητικές επιδόσεις του παιδιού, όπως το μορφωτικό επίπεδο, η κοινωνικοοικονομική κατάσταση και η ηλικία των γονιών, και –όπως συμπέρανε το ερευνητικό πρόγραμμα «Nutrimenthe»- το γενετικό ιστορικό της μητέρας και του παιδιού.

Η καθηγήτρια Cristina Campoy, επικεφαλής του ερευνητικού προγράμματος, εξηγεί: ντετεκτιβ κηφισια «Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να ακολουθούμε μια σωστή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ιδιωτικοί ντετέκτιβ κύπροσ αλλά και στα πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού, εντάσσοντας και το μητρικό θηλασμό αν αυτό είναι εφικτό, καθώς μια τέτοια «καλή διατροφή» επηρεάζει θετικά τις νοητικές επιδόσεις του παιδιού.

Τα ευρήματα της μελέτης του ερευνητικού προγράμματος, γραφεια ιδιωτικων ερευνων λαρισα τα οποία παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο «Nutrimenthe» στις 13 και 14 Σεπ Τεμβρίου, θα συνεισφέρουν στην επιστημονική βάση των διατροφικών συστάσεων για τις εγκύους και τα παιδιά.

Πηγή: vita.gr

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ τιμεσ σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/582959/pio-exupna-ta-paidia-pou-trefodai-sosta-apo-noris-/
ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *