ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο παλιά στέκια στη Λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη. Με περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας το Αχίλλειον……

Τι ετοιμάζει για τις γιορτές το Αχίλλειο, το κλασσικό στέκι της Θεσσαλονίκης… ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τα εορταστικά parties της παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο παλιά στέκια στη Λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη. Με περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας το Αχίλλειον, σίγουρα θα αποτελέσει στάση κατά τη διάρκεια της διαμονής μας στην πανέμορφη και ερωτική Νύμφη του Θερμαϊκού κατά την εορταστική περίοδο.

Μάλιστα, ιδιωτικοί ερευνητές διακρίβωση εργοδότη θα φροντίσουμε να είμαστε εκεί στα καθιερωμένα parties του την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εδώ και αρκετά χρόνια το μεσημέρι της 24ης Δεκεμβρίου το Αχίλλειον , με ανεβαστικές μουσικές–ξένες και ελληνικές εμπορικές επιτυχίες– δίνει τον εορταστικό παλμό. Χορός, κέφι και αμέτρητα χαμόγελα. Οι θαμώνες του μαγαζιού γίνονται μια μεγάλη παρέα, διασκεδάζοντας αυτές τις γιορτινές μέρες μέχρι το βράδυ.

Η ιστορία, φυσικά επαναλαμβάνεται και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου χρόνου νεανικά γκρουπάκια και μπάντες κρατάνε συντροφιά σε όσους επιλέξουν το Αχίλλειον, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αθέμιτος Ανταγωνισμός για τον αποχαιρετισμό του έτους που φεύγει.

Για όσους δεν το γνωρίζετε, το Αχίλλειον αποτελεί μία από τις all time classic επιλογές για καφέ και ποτό στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης. Το ζεστό περιβάλλον με την cozy ατμόσφαιρα, δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για να περάσετε χαλαρά λίγο από το χρόνο σας, Επάγγελμα Ντετέκτιβ – Σχολή – Ντετέκτιβ Ζακυνθινός Ιδιωτικές Έρευνες κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς σας, στην όμορφη πόλη της Βορείου Ελλάδος.

Tip: Με θέα στο Θερμαϊκό, επιλέξτε τη γωνιά με τις δερμάτινες πολυθρόνες (αφήστε τον εαυτό σας να βουλιάξει μέσα τους) δίπλα στη βιβλιοθήκη και απολαύστε ζεστό latte, συνοδεύοντάς το με κάποιο από τα snacks που παρασκευάζονται στην κουζίνα. Το βράδυ επιλέξτε ένα ποτήρι κρασί ή κάποιο από τα cocktails της λίστας και χαλαρώστε με τις μουσικές επιλογές του dj.

Καθημερινά: από τις 10.00

Τιμές: 4 ευρώ (freddo cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), 9 ευρώ (cocktail)

(Λεωφόρος Νίκης 37, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 229330)

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών

Από την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

«Όχι» Μπουτάρη στην κινητικότητα των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο υπ αγωγής των εργαζομένων στα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο καθεστώς κινητικότητας εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, Επάγγελμα Ντετέκτιβ – Σχολή – Ντετέκτιβ Ζακυνθινός Ιδιωτικές Έρευνες με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ αναφερόμενος ειδικά στα δημοτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης (TV100, FM100 και FM100,6), υπογράμμισε ότι η διοίκηση του δήμου μέσα σε 30 μήνες πέτυχε τη μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 55% (από 8 εκατ. ευρώ το 2009 σε 3,5 εκατ. ευρώ φέτος) και του προσωπικού κατά 43% (καταργήθηκαν 49 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 17 θέσεις απασχόλησης ορισμένου χρόνου ή έργου).

Σήμερα τα δημοτικά ΜΜΕ διαθέτουν 120 εργαζόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, μετά βίας καλύπτουν τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Στο μεταξύ, στο ενδεχόμενο ένταξης των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ στο καθεστώς κινητικότητας αντιδρούν και οι συνδικαλιστικές ενώσεις.

Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση δεν μπορούν να λογίζονται ως «απλοί αριθμοί», που πρέπει απλώς να μειωθούν, σύμφωνα με τις επιταγές τις τρόικας, παραγνωρίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και τη συμβολή τους στη αντικειμενική ενημέρωση και τη Δημοκρατία».

Από την πλευρά της, η ΕΣΗΕΜ-Θ κάνει λόγο για συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στο δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση. «Για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία-Θράκη, ενδεχόμενο «λουκέτο» των δημοτικών ΜΜΕ, έπειτα και από την βίαιη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, Ντετεκτιβ Αθηνα Ζακυνθινός™ Detective Athens Greece σημαίνει την πλήρη εξαφάνιση της δημόσιας ενημέρωσης, κατάσταση πρωτοφανής για ευρωπαϊκή χώρα», αναφέρει.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διαχείριση απαιτήσεων

source: http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/623479/ti-etoimazei-gia-tis-giortes-to-ahilleio-to-klassiko-steki-tis-thessalonikis/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *