ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ – https://siarras.gr/. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ο γνωστός τραγουδιστής ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΟ ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ εμφανίστηκε ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης…”

Μια βραδιά στην Θεσσαλονίκη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος φορώντας μπλε σακάκι, άσπρο t-shirt και ζαχαρί παντελόνι ανέβηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO και ξεσήκωσε τους θεσσαλονικείς με τα τραγούδια του. Ο ίδιος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Φέτος στο πλαίσιο της έκθεσης εντάχθηκαν και μουσικές εκδηλώσεις και έτσι μετά την Πέγκυ Ζήνα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό ακολουθούν  ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Μακρόπουλος, οι Stavento & Onirama, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Μηδενιστής, η Demy και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών

Από την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

«Όχι» Μπουτάρη στην κινητικότητα των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο υπ αγωγής των εργαζομένων στα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο καθεστώς κινητικότητας εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ αναφερόμενος ειδικά στα δημοτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης (TV100, FM100 και FM100,6), υπογράμμισε ότι η διοίκηση του δήμου μέσα σε 30 μήνες πέτυχε τη μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 55% (από 8 εκατ. ευρώ το 2009 σε 3,5 εκατ. ευρώ φέτος) και του προσωπικού κατά 43% (καταργήθηκαν 49 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 17 θέσεις απασχόλησης ορισμένου χρόνου ή έργου).

Σήμερα τα δημοτικά ΜΜΕ διαθέτουν 120 εργαζόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, μετά βίας καλύπτουν τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Στο μεταξύ, στο ενδεχόμενο ένταξης των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ στο καθεστώς κινητικότητας αντιδρούν και οι συνδικαλιστικές ενώσεις.

Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση δεν μπορούν να λογίζονται ως «απλοί αριθμοί», που πρέπει απλώς να μειωθούν, σύμφωνα με τις επιταγές τις τρόικας, παραγνωρίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και τη συμβολή τους στη αντικειμενική ενημέρωση και τη Δημοκρατία».

Από την πλευρά της, η ΕΣΗΕΜ-Θ κάνει λόγο για συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στο δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση. «Για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία-Θράκη, ενδεχόμενο «λουκέτο» των δημοτικών ΜΜΕ, έπειτα και από την βίαιη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, σημαίνει την πλήρη εξαφάνιση της δημόσιας ενημέρωσης, κατάσταση πρωτοφανής για ευρωπαϊκή χώρα», αναφέρει.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/309731/mia-vradia-stin-thessaloniki-gia-ton-konstadino-arguro/
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *