ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Δικαιούμασταν και άλλα γκολ»

«Δικαιούμασταν και άλλα γκολ» ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.

Ο Νικολαΐδης τόνισε παράλληλα ότι ο Αιγινιακός έχει πολλές δυνατότητες και δίκαια έφτασε στη νίκη (2-0) επί του Απόλλωνα:

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, συζητήσαμε με τα παιδιά ότι μετά τη μεγάλη μας νίκη μέσα στην Κέρκυρα, είπαμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί. Χρειαζόταν μεγάλη προσοχή γιατί η Καλαμαριά μετά τις δύο εντός έδρας ήττες, δεν είχε άλλα περιθώρια. Η φανέλα της Καλαμαριάς είναι βαριά και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Για αυτό έπρεπε να είμαστε προσγειωμένοι. Έχουμε δυνατότητες και δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το δεκάλεπτο ισορ ροπήσαμε, δεχθήκαμε γρήγορα την κόκκινη κάρτα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν μέχρι την ανάπαυλα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να γυρίζουν πίσω και με ξαφνικές αντεπιθέσεις να βγαίνουν μπροστά.

Μετά το 1-0, μοιχεια είχαμε καλή ψυχολογία, ανεβάσαμε ρυθμούς, πετύχαμε το δεύτερο γκολ εξασφαλίζοντας έτσι τη νίκη μας. Εκτός από τα δύο γκολ, μοιχεια δικαιούμασταν και άλλα γκολ με τον Γιατζιτζόγλου που βρέθηκε δύο φορές τετ α τετ. Βλέπουμε το επόμενο εντός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας».

Σάββας Αχλατλής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ρωσία: Προειδοποιεί τους hackers να μην ταξιδέψουν

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Οι διαρροές του Edward Snowden και το άσυλο δεν έχουν βοηθήσει. Έτσι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Ρωσία προειδοποιεί τους πολίτες της να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αν πιστεύουν ότι μπορεί να συλληφθούν για οποιοδήποτε λόγο στις ΗΠΑ.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τη σύλληψη του υποτιθέμενου Ρώσου χάκερ, Panin Aleksander στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατ ‘εντολήν των ΗΠΑ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια επίσημη προειδοποίηση. Προτρέπει τους πολίτες «να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμες ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις ΗΠΑ σχετικά με την αμοιβαία έκδοση-σύλληψη, εάν υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες» θέλουν να τους συλλάβουν.

Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης και ο αριθμός των ειδικευμένων ανθρώπων έχουν κάνει τη Ρωσία μία από τις μεγαλύτερες πηγές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, όπου το μεγαλύτερο μέρος έχει στόχο τις ΗΠΑ. Αλλά η Ρωσία δεν έχει συμφωνία έκδοσης- σύλληψης με τις ΗΠΑ, που είναι αιτία μεγάλης έντασης μεταξύ των δύο χωρών με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, οι ΗΠΑ περιμένουν τους χάκερ και τους εγκληματίες να φύγουν από τη Ρωσία για να τους συλλάβουν σε χώρες όπου έχουν δικαιοδοσία.

Πηγή: SecNews

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: γραφεια ντετεκτιβ http://footballleaguenews.gr/teams/north/aiginiakos/item/25519-δικαιούμασταν-ΞΊΞ±ΞΉ-άλλα-Ξ³ΞΊΞΏΞ».html
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *