ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Sports – Με Γκιστ κόντρα στον Άρη ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με οδηγό τη νίκη επί της Λιέτουβος Ρίτας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Φυσικά και ο Αργύρης Πεδουλάκης χρειάζεται να διορθώσει ακόμα αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, μοιχεια ωστόσο φαίνεται πως η ψυχολογία βελτιώθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο ESPorts.gr/268485/me-gkist-kontra-ston-arh”>pam ESPorts.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Φιγκερόα: “Να καταλήξουμε σε συμφωνία”

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Πανιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμεςϊκό, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία, ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσε από ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

“Από τη στιγμή που είμαι εδώ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας, γραφεια ντετεκτιβ είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, γραφεια ντετεκτιβ αλλά για αυτό ήρθα. Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω”.

Διαβάστε ακόμη

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μήνυση και αγωγή της ΕΠΟ σε ΣΚΑΙ, Πορτοσάλτε και Κούγια

Μετά τα σχόλια και τα σποτάκια που ακολούθησαν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός- Βέροια

Σε υποβολή μήνυσης και αγωγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε και του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, αποφάσισε να προχωρήσει η ΕΠΟ.

Αφορμή τα όσα συζητήθηκαν από τους τελευταίους σε δελτίο ειδήσεων μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός- Βέροια.

Όσον αφορά, δε, στο κανάλι, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη αποδίδεται στην υπεράσπιση του κύρους της ΕΠΟ, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τον πρόεδρο Γιώργο Σαρρή, το οποίο θεωρείται ότι πλήγεται από κινήσεις όπως τα σποτάκια με τίτλο «Παράγκα και Όραμα».

Πέρα απ’ αυτό, πάντως, το Δ.Σ. αποφάσισε να παρακολουθούνται ενδελεχώς στο εξής σχετικές αναφορές από το κανάλι και σε κάθε περίπτωση να αντιμετωπίζονται επίσης με αγωγές και μηνύσεις.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=278249&catID=6
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *