ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ μποιλερ ηλιακου τιμεσ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος «όλα ηλιακα κενου τα οικόπεδα του δημοσίου, τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων sonne ηλιακοι pelletech ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων pelletech 25 του ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο δήμου, ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο θα τα διαμορφωθούν σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα κατέχουν να αποφασίσουν για την αξιοποίησή τους»…”

Χώροι αναψυχής όλα τα αναξιοποίητα οικόπεδα, δεσμεύεται ο δήμαρχος Πειραιά ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος «όλα τα οικόπεδα του Δημοσίου, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου, θα τα διαμορφωθούν σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα κατέχουν να αποφασίσουν για την αξιοποίησή τους»

Σε αξιοποίηση όλων των οικοπέδων του Δημοσίου που παραμένουν χέρσα και αναξιοποίητα, προχωρά ο δήμος Πειραιά.

Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος το πρωί παραβρέθηκε σε επιχείρηση καθαριότητας σε οικόπεδο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, επί των οδών Μαρίας Χατζηκυριακού και Κανάρη «όλα τα οικόπεδα του Δημοσίου, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου και παραμένουν χέρσα και αναξιοποίητα, ο δήμος θα τα διαμορφώνει σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα κατέχουν να αποφασίσουν για την αξιοποίησή τους».

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – Media – Ο Ν. Κοτζιάς στον Βασίλη Κουφόπουλο

Ο οικονομολόγος και καθηγητής πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, Νίκος Κοτζιάς φιλοξενήθηκε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπ Τεμβρίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:

Α ΜΕΡΟΣ

Β ΜΕΡΟΣ

Γ ΜΕΡΟΣ

Δ ΜΕΡΟΣ

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/314478/horoi-anapsuhis-ola-ta-anaxiopoiita-oikopeda-desmeuetai-o-dimarhos-peiraia/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *