ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Με 20άδα στα Μέγαρα

Με 20άδα στα Μέγαρα ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο ΑΟΧ μεταβαίνει στα Μέγαρα για το παιχνίδι με τον Βύζαντα με 20 παίκτες στην αποστολή του.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς η προετοιμασία του ΑΟΧ ενόψει του αγώνα με τον Βύζαντα. Όπως αναμενόταν, αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα τόσο ο Βασιλόγιαννης όσο και ο Κονσταντίνοφ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά εξαιτίας των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζουν δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξουν. Ο Πάγκαλος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Βαλλιάνος και Πιθαρούλης.

Η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μπουντόπουλος, Πότσι, επιλεκτικοσ ηλιακοσ συλλεκτησ Γωνιωτάκης, ηλιακος θερμοσιφωνας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ Παπατζίκος, Ζντράβκοβιτς, Βασιλόγιαννης, Μανωλάς, Λου Κίνας, Τσάτσος, Παγώνης, Μοντρούκιο, Κοσταντίνοφ, Τσατσαρής, ηλιακοί θερμοσίφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μποτωνάκης, Πάγκαλος, ηλιακα θερμοσιφωνα θεσσαλονικη Ταταράκης, Καμπλιώνης, Πάτας. Σημειώνεται ότι η ομάδα θα επιστρέψει ακτοπλοϊκώς στη βάση της μετά την αναμέτρηση των Μεγάρων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Αντιδράσεις στο ΚΚΕ για τον Μπογιόπουλο

Η απόφαση της νέας διεύθυνσης του «Ριζοσπάστη» να καταργήσει την πιο πετυχημένη στήλη της Εφημερίδας, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ τον «Ημεροδρόμο», που υπέγραφε ο δημοσιογράφος Ν. Μπογιόπουλος, έχει προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στο ΚΚΕ.

Πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος ζητούν εξηγήσεις, εκφράζουν τη διαφωνία τους και γενικά επικρατεί ένα κλίμα έντασης, το οποίο έχει φτάσει μέχρι το Π.Γ. του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, βαση ηλιακου στο Ν. Μπογιόπουλο απλώς έγινε η ενημέρωση ότι η σελίδα του καταργείται στα πλαίσια… περικοπών!

Δηλαδή στα πλαίσια περικοπών αποφάσισαν να καταργήσουν μια «γωνία» του «Ριζοσπάστη» που διαβάζονταν και αναπαράγονταν, που έδινε κύρος στο κομματικό όργανο του ΚΚΕ!

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ν. Μπογιόπουλος είχε αποκλειστεί απ’ το πρόσφατο συνέδριο του ΚΚΕ (δεν εξελέγη απ’ την Κ.Ο. στην οποία είναι μέλος!), διότι στον προσυνεδριακό διάλογο με ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενό του είχε εκφράσει διαφωνίες με κάποιες απ’ τις επιλογές της ηγεσίας.

Και τον είχαν κατηγορήσει τότε (με εσωκομματικές διαρροές…) ότι επεδίωκε να… πάρει τη θέση της Αλέκας Παπαρήγα!

Στη συνέχεια τον είχαν θέσει σε εσωκομματική «καραντίνα» και τώρα, λίγους μόλις μήνες μετά το συνέδριο, κατάργησαν τη σελίδα του.

Πάντως ίσως να μην είχαν υπολογίσει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, αν και μάλλον δεν θα τις λάβουν υπόψη…

Άραγε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους εναντίον ενός στελέχους του οποίου η εμβέλεια εκτείνεται πέραν των ορίων της επιρροής του ΚΚΕ;

Μέχρι πού θα φτάσουν;

Διαβάστε επίσης: 

Κανέλλη: Κάποιοι θέλουν να ‘ναι φασίστες, χουντολάτρες και στρατ…λοι

Πάγκαλος: Ούτε το ΚΚΕ θέλει Δημοκρατία

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – Πολιτική – Θ.Πάγκαλος: Απαράδεκτο να υπάρχουν μαθητικές παρελάσεις

Την άποψή του να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις εξέφρασε ο Θ.Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Real.gr ΠΑΓΚΑΛΟΣ από realmedialive

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://footballleaguenews.gr//teams/south/xania-/item/25725-με-20άδα-στα-μέγαρα.html
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *