ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμες, https://detectiv.gr/ATHENS-000003-NTETEKTIB-TIMES.html. ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Τη στιγμή που η Ρόδος θρηνεί τα θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας, οι αξιότιμοι Υπουργοί της Κυβέρνησης έρχονται στο νησί μας μόνον……

«Έπρεπε να έρθει υπουργικό κλιμάκιο στη Ρόδο» ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μ. Ιατρίδη: Οι υπουργοί έρχονται μόνον όταν ο καιρός είναι καλός

«Τη στιγμή που η Ρόδος θρηνεί τα θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας, οι αξιότιμοι Υπουργοί της κυβέρνησης έρχονται στο νησί μας μόνον όταν ο καιρός είναι καλός», δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη για τη θεομηνία που έπληξε τη Ρόδο, με αποτέλεσμα το νησί να θρηνεί νεκρούς.

Στην ανακοίνωσή της η Μ. Ιατρίδη αναφέρει επίσης:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των νεκρών αυτής της ανείπωτης καταστροφής και εύχομαι οι έρευνες για τους αγνοούμενους να έχουν αίσιο τέλος.

Τη στιγμή που η Ρόδος θρηνεί τα θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας.

Τη στιγμή που οι καταστροφές που προκλήθηκαν φαίνεται να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Τη στιγμή που όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να σταθούμε με αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας, που έχουν πληγεί από τη θεομηνία.

Τη στιγμή που έχουμε άστεγους, οικογένειες με παιδιά που έχουν δει τα σπίτια τους να έχουν βουλιάξει στη λάσπη.

Τη στιγμή που τα συνεργεία κάνουν φιλότιμα ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουν τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας, αλλά, εκ των πραγμάτων, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού και μεγέθους των καταστροφών.

Τη στιγμή πoυ κεντρικά μέσα ενημέρωσης αναζητούν τους υπεύθυνους για να αποδώσουν ευθύνες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εμείς, μοιχεια με ψυχραιμία, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμες προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε, μακριά από λαϊκιστικές ή αντιπολιτευτικές κορώνες.

Την ίδια στιγμή, κανείς, μα κανείς Υπουργός της κυβέρνησης δεν έχει φιλοτιμηθεί να έρθει στη Ρόδο, έστω και σαν ένδειξη συμ παράστασης. Πιθανώς, στο ελικόπτερο δεν υπήρχε θέση για κάποιον Υπουργό.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση στέλνει μόνη τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, αντί να στείλει Υπουργικό κλιμάκιο για την επιτάχυνση των ενεργειών, όταν στη γειτονική Ιταλία ο ίδιος ο Ιταλός Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη Σαρδηνία που είχε πληγεί από αντίστοιχες καταστροφές.

Τελικά, οι αξιότιμοι Υπουργοί της κυβέρνησης έρχονται στη Ρόδο μόνον προεκλογικά για να υποσχεθούν πράγματα που δεν γίνονται. Ή, έρχονται μετεκλογικά, με πολυπληθές επιτελείο για να μοιράσουν τον «Καλλικράτη» ανάλογα με τις κομματικές επιδιώξεις τους και, σίγουρα, μόνον όταν ο καιρός είναι καλός και προσφέρεται για τουρισμό. Πραγματικά κρίμα!».

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμες στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμες που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, μοιχεια ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα

φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε να πάμε

μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, μοιχεια ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/612460/eprepe-na-erthei-upourgiko-klimakio-sti-rodo/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *