παρακολουθηση κινητου ενδειξεις http://spynet.gr/. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ «Σουτραλί S.O.S». Μ’ αυτό το σύνθημα εκφράζουν παρακολουθηση κινητου ενδειξεις την αγωνία και την ανησυχία τους τα παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση χωρις φυσικη προσβαση μέλη του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σουτραλί, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αγριάς και Αγίου παρακολουθηση κινητου ενδειξεις Λαυρεντίου, παρακολουθηση ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ κινητου παιδιου αλλά παρακολουθηση παρακολουθηση κινητου iphone κινητου iphone και κάτοικοι της ευρύτερης”

Σήμα κινδύνου από κατοίκους για τη ρύπανση του Σουτραλί ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Σήμα κινδύνου από κατοίκους  για τη ρύπανση του Σουτραλί

«Σουτραλί S.O.S». Μ’ αυτό το σύνθημα εκφράζουν την αγωνία και την ανησυχία τους τα μέλη του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σουτραλί, Αγριάς και Αγίου Λαυρεντίου, αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με τα έργα αποχέτευσης που ξεκίνησαν στην Αγριά, πριν από περίπου 20 ημέρες. Τα έργα αφορούν στην αποχέτευση στο παραλιακό μέτωπο Μαλάκι – Βόλος, καθώς και σε δίκτυο αποχέτευσης Αγριάς – Δήμου Βόλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή

Με την υλοποίηση του έργου τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και κάτοικοι της Αγριάς εκφράζουν τους φόβους τους σχετικά με τη μελλοντική ρύπανση της θάλασσας, γεγονός που μπορεί να αποφευχθεί, όπως επισημαίνουν,  υλοποιώντας η ΔΕΥΑΜΒ  το έργο (αγωγός και αντλιοστάσιο) σε παράλληλο δρόμο, εσωτερικά του οικισμού, μακριά από τη θάλασσα.

Οπως αναφέρουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να γίνει το έργο, και σε καμία περίπτωση δεν λένε το αντίθετο, με την προϋπόθεση να μην μολυνθεί η θάλασσα.

Μάλιστα όπως διευκρινίζουν, από τη Δημοτική Αρχή δεν πήραν καμία απάντηση στις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν σχετικά με το έργο, γεγονός που τους δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό.

Επιστολή διαμαρ τυρίας στο Υ ΠΕΚΑ

Σε αυτό το πλαίσιο, τα μέλη του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σουτραλί Αγριάς και Αγίου Λαυρέντιου, όπως επίσης και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έσ ΤΕΙλαν στο υπουργείο περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επιστολή εκφράζοντας τις επιφυλάξεις τους σχετικά με το έργο.

Οπως αναφέρουν στην επιστολή, πρόκειται για  ένα έργο ευαίσθητο περιβαλλοντικά, με μεγάλες τεχνικές δυσκολίες λόγω της γειτνίασης με τη θάλασσα, διευκρινίζοντας ότι προβλέπεται η κατασκευή αντλιοστασίου σε παραλιακό οικόπεδο, σε βάθος 5,5μ. κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, δίπλα σε χώρο κολύμβησης, χαρακτηρισμένο με μπλε σημαία.

Επίσης αναφέρουν ότι η όδευση του συλλεκτήριου αγωγού είναι στον παραλιακό δρόμο, σε βάθος μέχρι 4,0 μ., κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, με προφανείς δυσκολίες και αβεβαιότητες για την άρτια κατασκευή του έργου από τεχνικής και από οικονομικής άποψης, τόσο κατά την κατασκευή, όσο και κατά τη διάρκεια ζωής του έργου επί 40 χρόνια.

Παράλληλα στην επιστολή τους αναφέρουν ότι έχει παρατηρηθεί η χρήση του Slag, στη θέση προϊόντων θραυστήρα, η οποία δεν προβλέπεται από τη μελέτη και είναι σημαντικό να αποφευχθεί, λόγω περιεκτικότητας ιχνοστοιχείων Βαρέων Μετάλλων (μεταξύ άλλων, Αρσενικού και Υδραργύρου ). Εξ άλλου, το οξύτατο (ρΗ ) του Slag, στο ξέπλυμα της βροχής, σε συνδυασμό με τον υψηλό υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, το καθιστούν έντονα αλκαλικό και επικίνδυνο για τη θαλάσσια ζωή.

Τα μέλη του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σουτραλί Αγριάς και Αγίου Λαυρεντίου, στο τέλος της επιστολής επισημαίνουν χαρακτηριστικά: «Θα ήταν εφικτό, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στα δεδομένα του έργου, να τοποθετηθεί ο αγωγός και το αντλιοστάσιο σε παράλληλο δρόμο, εσωτερικά του οικισμού, μακριά από τη θάλασσα, λόγω του ότι το έδαφος της περιοχής έχει μικρές κλίσεις προς τη θάλασσα. Περί τα τέλη Οκτώβρη, η ανησυχία μας μετατράπηκε σε αγωνία, καθώς σημειώθηκε εγκληματική ρύπανση του Παγασητικού κόλπου, συνεχόμενα για ένα μήνα, από  τη βλάβη του κεντρικού αγωγού βοθρολυμάτων, στο λιμάνι του Βόλου. Βρισκόμαστε πραγματικά στην πιο καθαρή, κοντινή παραλία – “ανάσα”, για τους πολίτες του Βόλου, το Σουτραλί και αισθανόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότερο την απειλή της εξαφάνισής της από ρύπανση. Κάθε βοήθειά σας, ως συμβουλευτική αγωγή ή δράση, θα ήταν για μας ζωτικής σπουδαιότητας».

 

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://taxydromos.gr/article.php?id=101116&cat=1
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *