ιδιωτικοί ντετέκτιβ αθήνα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στα ιδιωτικοι ντετεκτιβ βεροια τεχνικά κλιμάκια παραπέμπεται το πακέτο μέτρων για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής – Για «ουσιαστική συζήτηση» ντετεκτιβ αθηνα έκανε λόγο ιδιωτικοι ντετεκτιβ βεροια ο υπ. Εργασίας ντετεκτιβ τιμεσ θεσσαλονικη – Ανοιχτά όλα τα ζητήματα μέχρι να συμφωνηθεί το ύψος του δημοσιονομικού κενού…”

Τι συζήτησε ο Βρούτσης με την ομάδα Τόμσεν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Στα τεχνικά κλιμάκια παραπέμπεται το πακέτο μέτρων για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής – Για «ουσιαστική συζήτηση» έκανε λόγο ο υπ. Εργασίας – Ανοιχτά όλα τα ζητήματα μέχρι να συμφωνηθεί το ύψος του δημοσιονομικού κενού

Στα τεχνικά κλιμάκια, τα οποία θα συνεδριάζουν μέχρι την Πέμπτη, για λεπτομερέστερη αξιολόγηση παρέπεμψε η τρόικα το πακέτο μέτρων για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής που παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούστης, κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησης που είχε με τους ελεγκτές.

Ουσιαστικά όλα τα ζητήματα παραμένουν ανοιχτά καθώς δεν συμφωνήθηκε ακόμα το ύψος του δημοσιονομικού κενού, το οποίο κατά το υπουργείο ανέρχεται σε 500 εκατ. ευρώ, ενώ κατά την τρόικα φθάνει και το ένα δισ. ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με τον υπουργό η τρόικα έκρινε θετικά την παρουσίαση και την επεξεργασία των μέτρων, χωρίς να μπει στην ουσία τους. Δεν αποκλείεται λοιπόν, από την Παρασκευή η τρόικα να επανέλθει απορρίπτοντας τα μέτρα και αξιώνοντας περικοπές στις συντάξεις και κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

Ο κ. Βρούτσης περιορίστηκε σε μια λιτή γραπτή δήλωση στην οποία επεσήμανε:

Έγινε μια ουσιαστική συζήτηση πάνω στις ήδη γνωστές και καινοτόμες προτάσεις του υπουργείου Εργασίας και τους μηχανισμούς που εισάγουμε με το νομοσχέδιο το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί όπως η χθεσινή με τον διοικητή του ΙΚΑ, μέσα από τις οποίες ενισχύεται η εισπραξιμότητα των εισφορών και παράλληλα εξοικονομούνται ιδιαίτερα σημαντικά ποσά για τα ασφαλιστικά ταμεία. Από αύριο, ο διάλογος θα συνεχιστεί με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους δικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 δικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 δικηγόροι (1/20 του συνόλου).

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/economy/article/325772/ti-suzitise-o-vroutsis-me-tin-omada-tomsen/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *