ντετεκτιβ τιμεσ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Η Χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ τη δολοφονία, ντετεκτιβ θεσσαλονικη ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ τιμεσ υποστήριξε ο Ηλ.Κασιδιάρης και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ εξέφρασε τη θλίψη του για το φόνο του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο παρακολουθηση κινητου Κερατσίνι…”

Χ. Αθανασίου: «Η κυβέρνηση καταδικάζει την βία της Χρυσής Αυγής» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, υποστήριξε ο Ηλ.Κασιδιάρης και εξέφρασε τη θλίψη του για το φόνο του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Σχέση της Χρυσής Αυγής με την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι «έδειξε» ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου καθώς κατά την έναρξη της σημερινής συζήτησης στην Ολομέλεια ζήτησε τον λόγο προκειμένου να καταδικάσει το γεγονός.

Η δήλωση του υπουργού που φαίνεται να έχει την έγκριση του Μεγάρου Μαξίμου είχε ως εξής: «η κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την βία που προέρχεται από την Χρυσή Αυγή. Το κράτος διαφυλάσσει την Ασφάλεια των πολιτών». Επιπροσθέτως, ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι έχει δώσει εντολή προς τις δικαστικές αρχές να κινηθούν με ταχύτητα προκειμένου να συγκεντρωθεί άμεσα το ανακριτικό υλικό.

Πέραν όμως του υπουργού, συνολικά οι εκπρόσωποι των κομμάτων του συνταγματικού τόξου καταδίκασαν την δολοφονία την οποία απέδωσαν σε μέλη του ακροδεξιού μορφώματος.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης έσπευσε να δηλώσει ότι «η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία. Οργίζομαι που εκμεταλλεύονται το αίμα ενός συμπολίτη και πολιτικολογούν για να κερδίσουν ψήφους. Θέλω να εκφράσω τη θλίψη και την καταδίκη της δολοφονίας», και έσπευσε να μεταφέρει «την οργή και τον αποτροπιασμό» του

«για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται το γεγονός». Έπειτα μίλησε για το «διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ του Τσουκάτου» προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης σημείωσε ότι «το πολιτικό ζήτημα είναι μία διάσταση. Η αντιμετώπιση μίας οποιασδήποτε ιδεολογίας εναντίον μίας άλλης ιδεολογίας είναι ένα μεγάλο θέμα, αλλά παραμένει στα πολιτικά πλαίσια. Η αντιμετώπιση όμως ανθρώπων που συστηματικά βιαιοπραγούν και προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, γεννά και ζητήματα για τα οποία πρέπει να επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Οταν οργανωμένα σύνολα ενώνονται για να διαπράττουν εγκλήματα ή πλημμελήματα, αυτό λέγεται εγκληματική οργάνωση. Ποια άλλη χρεία έχει η Δικαιοσύνη για να επιληφθεί;».

 

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε πως «η ανοχή στην Χρυσής Αυγής  έφερε τον πρώτο νεκρό, τον Παύλο Φύσσα, στην Αμφιάλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας που συμπράττουν η ΧΑ και ακροδεξιοί παρακρατικοί μηχανισμοί. Ηρθε μετά το Πέραμα και τον Μελιγαλά,, υπάρχουν ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί με την ανιστόρητη επικίνδυνη ακραία λογική των δύο άκρων επιδιώκει να ταυτίσει την παράταξη του Γλέζου με την παράταξη των υμνητών του Χίτλερ, τους θύτες με τα θύματα. Οι δράστες να συλληφθούν και να σαπίσουν στη φυλακή. Ολες οι πτέρυγες να επιδείξουν απομόνωση των φαινομένων, ο φασισμός θα απομονωθεί και θα συντριβεί με Δημοκρατία, για τη Δημοκρατία, να σταματήσει η ανοχή, η ατιμωρησία, οι τρομακτικές καθυστερήσεις στις δίκες των μελών της Χ.Α»

 

Ο κ. Γιώργος Ντόλιος ( ΠΑΣΟΚ) είπε το γενικευμένο κλίμα δημιουργεί το κατάλληλο υπόστρωμα για «να αναπτυχθούν συμμορίες με διάφορους μανδύες» ενώ ο κ. Βα΄σιλης Καπερνάρος (ΑΝ.ΕΛΛ) τόνισε ότι «Καταδικάζουμε αυτά τα φαινόμενα ως επικινδυνότατα  για τη Δημοκρατία. Αγωνιούμε και επαφιόμαστε στον πατριωτισμό των Ελλήνων». Ο κ. Νίκος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) δήλωσε πως «ο εγκληματικός μηχανισμός της ΧΑ χτυπά εργατικές συνοικίες. Αποδεικνύουν ότι είναι ο βραχίονας του κεφαλαίου με στόχο να τρομοκρατήσουν. Ενας δρόμος υπάρχει: μαζική λαϊκή κινητοποίηση για να απομονωθούν οι εγκληματίες της ΧΑ».

Τέλος ο κ. Νίκος Τσούκαλης ( Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ_) είπε πως «ακόμα στη χώρα δεν έχει ηχήσει συναγερμός και γι’ αυτό δυστυχώς την ευθύνη την έχουν οι δυνάμεις που τείνουν να κυριαρχήσουν στον τόπο. Είχαμε ζητήσει να αντιμετωπιστεί η ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση, αλλά η κυβέρνηση εθελοτυφλούσε».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα

φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν ” ντετεκτιβ ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ ελάτε να πάμε

μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/311688/h-athanasiou-i-kuvernisi-katadikazei-tin-via-tis-hrusis-augis/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *